Носителката на титлата Мисис България 2003“  Маги Желязкова, която от

...
Носителката на титлата Мисис България 2003“  Маги Желязкова, която от
Коментари Харесай

Маги Желязкова се раздели с имплантите си

Носителката на купата „ Мисис България 2003 “  Маги Желязкова, която от няколко години упорства да бъде представяна с новата си фамилия Сидерова, прави опити да се завърне към естествената си визия.

Тя неведнъж може да бъде видяна да качва фотоси в профила си в обществената мрежа, на които е изцяло естествена. Маги не се тормози да се покаже без грим и филтри.

Именно около многото снимки, които Маги Желязкова разгласява, някои от почитателите й се усъмниха, че тя е премахнала силиконовите импланти от бюста си.

Видно е, че бюстът на Маги в последно време е по-плосък, което подухва на мисълта, че това са естествените й гърди.

Както е известно от две години, тя не е част от екипа на „ На кафе “, където в продължение на няколко сезона се изявяваше като кореспондент.

Разкрива, че към днешна дата не се занимава с нищо, а е посветила времето си на самоусъвършенстване и грижа за околните си, защото около множеството й задължения през последните години, останали на назад във времето.

Тя не крие насладата си от това, че най-сетне има време за околните си хора и за себе си. признава, че моментът, в който човек остава без множеството публични задължения също крие своя сексапил. Категорична е, че тези моменти също са част от живота и би трябвало да бъдат изживени пълноценно и добавя, че се намира в подобен интервал от две години.

Екзотичната смугла хубавица в никакъв случай не е крила, че бюстът й е силиконов. Той обаче надалеч не създаваше усещането, че ще се пръсне всеки миг, а бе напълно обмислен. Маги Сидерова е споменавала през годините, че е поставила към 300-350 кубика във всяка гърда. Очевидно обаче към днешна дата няма и помен от имплантите.

Бившата кореспондентка на Гала към този момент очевидно е много плоска, само че почитателите й я харесват и по този начин. Дори я поздравяват за решението й да се избави от силикона.

За никого не е загадка, че тя от години тренира интензивно във фитнеса, само че съгласно осведомени не е допустимо да е стопила огромния си бюст, макар огромните тежести. Според тях по-скоро е решила да се отърве от имплантите, а и няма спор, че по този начин наподобява доста по-добре.

Към днешна дата единствената промяна на 48-годишната брюнетка е хиалуронът в устата й.

Миската надалеч не е единствената известна нашенка, която обърна тил на силикона. Припомняме, че преди няколко години и Енджи Касабие се върна към естествената си визия.

Източник: Уикенд







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР